Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da servisçi esnafının sorunları masaya yatırıldı

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Meslek Komiteleri toplantıları hız kesmeden sürüyor. Toplantılarda, komitelerin yetki alanındaki meslek gruplarının temsilcileri de dinleniyor ve sorunlarına çözüm aranıyor

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2023 01:53
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2023 01:53
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova’da servisçi esnafının sorunları masaya yatırıldı

6. Komite Başkanı Levent Durmuş’un başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Yalova Servis İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Halil Ünver ve oda yöneticileri konuk edildi.

YTSO’da düzenlenen toplantıda, Yalova Belediyesi komisyon kararları üzerinde istişarelerde bulunuldu. Toplantıda, servis işletmecilerinin yaşadığı sorunlar, talepler ve beklentiler ele alındı. Toplantıya katılan Yalova Servis İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Halil Ünver, servis sektörünün önemine ve zorluklarına değindi. Ünver, belediye ile iş birliği içinde çalıştıklarını ancak bazı kararların sektörü olumsuz etkilediğini belirtti. Ünver, servis araçlarının park yeri, güzergah, ücret ve denetim konularında belediyeden destek beklediklerini ifade etti.

YTSO 6. Komite Başkanı Levent Durmuş, toplantıda yaptığı konuşmada, servis işletmecilerinin sorunlarını dinlediklerini ve çözüm için çalışacaklarını söyledi. Durmuş, YTSO olarak meslek gruplarının temsilcileri ile sürekli iletişim halinde olduklarını, sorunlarına ortak akılla çözüm bulmaya çalıştıklarını kaydetti. Durmuş, meslek komiteleri toplantılarının devam edeceğini ve YTSO’nun üyelerinin yanında olduğunu vurguladı.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.