Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da sektörel gelişmeler değerlendirildi

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde çalışmalarını gerçekleştiren 1.Meslek komitesi, aylık olağan toplantısı gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2024 06:15
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2024 06:15
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova’da sektörel gelişmeler değerlendirildi

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren 1. Meslek Komitesi, düzenlediği aylık olağan toplantısında önemli sektörel gelişmeleri değerlendirdi. Toplantıda, Yalova ilindeki ticaret ve sanayi alanında yaşanan son dönem gelişmeleri ele alınarak, sektördeki güncel durum ve gelecek çalışmalar görüşüldü.

Düzenlenen toplantıya; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sercan Şık, Meslek Komitesi Başkanı Gökan Doğan, Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Muhammet Mustafa Takat, komite üyeleri Mustafa Dağ ve Davut Cengiz katılım sağladı.

Yapılan değerlendirmelerde, Yalova'daki ticaret ve sanayi sektörünün son dönemdeki performansı ele alınırken, sektörel trendler ve ekonomik göstergeler üzerinde derinlemesine bir değerlendirme yapıldı. Komite üyeleri, yerel işletmelerin karşılaştığı zorlukları ve çözüm önerilerini de masaya yatırdı.

Yalova ekonomisinin güçlendirilmesi için yapılan çalışmaların önemine vurgu yapılan toplantı, katılımcıların istişareleri ve fikir alışverişleri ile son buldu.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.