Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da sağlıkçılar İsrail’i lanetleyecek

Sağlık-Sen, 81 ilde aynı anda Filistin’de hastaneleri bombalayan ve sivilleri katleden İsrail’i lanetlemek için basın açıklaması yapacak

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2023 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2023 14:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da sağlıkçılar İsrail’i lanetleyecek

Sağlık-Sen Yalova Şubesi 81 ille eş zamanlı olarak Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde bir basın açıklaması yaparak Filistin’e destek verecek ve İsrail’i lanetleyecek. Yapılacak açıklamada, dünyanın gözleri önünde masum insanların öldürüldüğü, hastanelerin bombalandığı ifade edilerek işlenmeye devam eden insanlık suçuna dur denilmesi istenecek. Açıklamaya Sağlık-Sen’e üye sağlıkçılar katılacak.

Sağlık-Sen Yalova Şube Başkanı Halil İbrahim Özer, Filistin halkının yanında olduklarını ve İsrail’in zulmünü kınadıklarını söyledi. Özer, “Filistin’de yaşananlar insanlığa karşı bir suçtur. Hastaneler, okullar, camiler bombalanıyor. Kadınlar, çocuklar, yaşlılar katlediliyor. Buna sessiz kalmak mümkün değildir. Biz de Sağlık-Sen olarak 81 ilde aynı anda basın açıklaması yaparak Filistin halkına destek olacağız” dedi.

Açıklamaya tüm sağlıkçıları ve duyarlı vatandaşları davet eden Özer, “Filistin davası hepimizin davasıdır. Bu davaya sahip çıkmak için bugün saat 12.30’da Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde buluşalım” diye çağrıda bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.