Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da randevusuna gelmeyenlerin sayısında bu hafta; ‘’Toplamda 1220 kişi hastane randevusuna gelmedi’’

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin 18-22 Aralık tarihleri arasında yapılan poliklinik hizmetlerinin istatistik verilerini açıklandı; geçen hafta tam 1220 kişi almış olduğu hastane randevusuna gitmedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2023 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2023 15:31
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da randevusuna gelmeyenlerin sayısında bu hafta; ‘’Toplamda 1220 kişi hastane randevusuna gelmedi’’

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi istatistik verilerine göre haftalık randevu sayısı ve randevusuna gelmeyen vatandaşların sayısı belirlendi. Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi poliklinik hizmetlerinin istatistik verilerine göre 5 günlük süreç içerisinde 1220 kişi randevusuna gitmeyerek, başkalarının randevu alıp muayene olabilme hakkını da gasp etti. Devlet hastanelerinin, poliklinik hizmetlerinde yaşanan yoğunluk sebebiyle sıra bulamayan hastalar çareyi Acil Servis’te arıyor. Bu nedenle acil servislerde de muayene sayısı gün geçtikçe artmaya başladı.

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Poliklinik Hizmetlerinin istatistik verilerine bakarak; geçen hafta toplamda 1220 kişinin randevusunu iptal etmeyip, hastanede bulunmadığı görüldü. 18 Aralık-22 Aralık tarihleri arasında yapılan poliklinik hizmetlerinin istatistik verilerine göre 5 gün içerisinde MHRS için ayrılan 8275 kişilik kapasite içerisinde MHRS uygulamasından 7429 kişi randevu aldı, toplam muayene sayısı 25238 iken 1220 kişide almış olduğu randevusuna gitmedi. 5 günlük süreçte en çok randevu alınan bölüm 1979 kişi ile İç Hastalıkları Bölümü oldu. Poliklinik hizmetlerinde yaşanan yoğunluk sebebiyle Acil Servis Hizmetlerinde de muayene sayısı 5327 kişiyi buldu.

Murat Can Aytemur

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.