Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da PTT’ de 183. müşteriye sürpriz hediye

Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü (PTT), 183. yılını kutladı. Kutlamalar kapsamında Yalova PTT’ye gün içerisinde gelen 183’üncü müşteriye ise çeşitli hediyeler takdim edildi

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2023 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2023 12:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da PTT’ de 183. müşteriye sürpriz hediye

Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü (PTT), 183. yılını kutluyor. PTT’nin 183. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Yalova PTT Başmüdürlüğü'nde düzenlenen törende 3183 sıra numaralı şanslı müşteriye hediye takdim edildi.

Gişedeki işleminin ardından emekli vatandaş Vehip Sürücü’ye Yalova PTT Başmüdürü Selçuk Tokay hediye takdiminde bulunurken, yıllardır PTT müşterisi olduğunu ifade eden Vehip Sürücü, PTT’nin hizmetlerinden de son derece memnun olduğunu belirterek kendisine sunulan hediyelerden dolayı Tokay’a teşekkür etti.

2 asırlık koca bir geçmişe sahip olan PTT’nin her zaman halka en iyi hizmeti vermek için çaba sarf ettiğine değinen Tokay, “2 asırlık koca bir geçmişe sahip olan köklü bir kuruluşuz biz. Sayın Cumhurbaşkanımızın Türkiye Yüzyılı vizyonu ışığında hizmetlerimizi 183 yıllık tarihimizle birleştirerek geleceğe ışık tutacak şekilde vatandaşımıza ülkemizin her köşesinde ve her şart altında buluşturmaya devam edeceğiz. Bugün de 183’üncü kuruluş yıl dönümümüzü kutluyoruz. Ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.