Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da "Proje Yazma Eğitimi Toplantısı" gerçekleşecek

KOSGEB Destekleri Bilgilendirme Programı kapsamında "Proje Yazma Eğitimi Toplantısı" 22 Ağustos Perşembe Günü Saat:13.30 'da YTSO Hizmet Binasında gerçekleştirilecektir.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2024 05:54
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2024 05:54
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova’da "Proje Yazma Eğitimi Toplantısı" gerçekleşecek

KOSGEB Destekleri Bilgilendirme Programı çerçevesinde, Yalova’daProje Yazma Eğitimi Toplantısı” düzenlenecek. Eğitim, 22 Ağustos Perşembe günü saat 13.30’da Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek. Eğitimde konuşmacı olarak, Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Timaç yer alacak. Toplantının amacı, katılımcılara proje yazma süreçlerinde gerekli bilgileri sunmak ve KOSGEB destekleri hakkında güncel bilgiler sağlamaktır. Projelerin etkin bir şekilde hazırlanması, yazılması ve desteklenmesi konusunda bilgi edinmek isteyen girişimciler ve iş dünyası profesyonelleri için bu eğitim büyük önem taşıyor.

Eğitimde Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Timaç, proje yazma konusunda sahip olduğu uzmanlık ve tecrübeyi katılımcılarla paylaşacak. Dr. Timaç, proje yazma sürecinin her aşamasında karşılaşılabilecek zorluklar ve bu zorlukların nasıl aşılacağı konusunda değerli bilgiler sunacak. Katılımcılar, proje yazma sürecinde karşılaşabilecekleri sorunları çözme yolları ve etkili proje önerileri hazırlama yöntemleri hakkında bilgi sahibi olma fırsatı bulacaklar.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.