Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da polis uyuşturucuya göz açtırmıyor

Yalova Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticaretine karşı aralıksız sürdürdüğü mücadelede son 24 saatte 3 ayrı operasyonda büyük bir başarıya imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2024 12:45
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2024 12:45
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da polis uyuşturucuya göz açtırmıyor

Yalova polisi uyuşturucuya kelimenin tam anlamıyla göz açtırmıyor. Operasyonlarda toplamda 136,4 gram metamfetamin, 8,97 gram sentetik kannabinoid, 3 adet hassas terazi ve 7.000 TL suç geliri ele geçirildi. 10-11 Şubat 2024 tarihleri arasında O.N.V. isimli şahsın uyuşturucu madde ticareti yapacağı bilgisi üzerine yapılan takipte, araçta 105,4 gram metamfetamin ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. O.N.V. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yalova polisinin bir diğer operasyonu ise 11 Şubat 2024 tarihinde gerçekleşti. M.A. isimli şahsın uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisi üzerine yapılan operasyonda, ikamet aramasında 8,97 gram sentetik kannabinoid ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. M.A., M.Ö., C.Y. ve A.Y. hakkında işlem yapıldı. M.A. hakkında uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan soruşturma başlatıldı.

Yine 11 Şubat 2024 tarihinde yapılan bir diğer operasyonda ise Y.K. ve A.A. isimli şahısların uyuşturucu madde ticareti yapacağı bilgisi üzerine yapılan çalışma kapsamında durdurulan araçta 20 gram metamfetamin ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Y.K. adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, A.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yalova Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu madde ile mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceğini ve bu tür operasyonların devam edeceğini bildirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.