Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da okul forması sezonu açıldı! Yalova'da okul formaları ne kadar?

2024/2025 Eğitim ve Öğretim yılına hızla yaklaşırken bu doğrultuda Yalova İli'nin okul forma ve kıyafetleri konusundaki en tecrübeli satış noktalarından birisi olan Sümeray Giyim okul sezonu hazırlıklarını tamamlayarak müşterilerini beklemeye başladı. İşletmeci Süleyman İnce, fiyatlarda abartılı bir artış yaşanmadığını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2024 00:07
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2024 00:33
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova’da okul forması sezonu açıldı! Yalova'da okul formaları ne kadar?

Yalova’da uzun yıllardır okul formaları ve kıyafetleri konusunda deneyim sahibi olan Sümeray Giyim, bu yıl da öğrencilerin ve ailelerinin bütçelerini zorlamadan kaliteli hizmet sunmak adına hazırlıklarını tamamladı. Geçmiş yıllardan gelen deneyimiyle, her eğitim döneminde velilerin ve öğrencilerin beklentilerini karşılamayı başaran mağaza, bu yıl da aynı yüksek standartları sürdürmeye devam edeceklerini belirten Sümeray İşletmecisi Süleyman İnce sözlerinde şu ifadelere yer verdi, ‘’2024-2025 Eğitim öğretim yılı herkese hayırlı olsun. Esnafız, malum piyasa şartları belli ama bu sene geçen yıla göre fazla yükselmedi, fiyatlarımız uygun diyebiliriz. Tişörtler 230 TL, uzun kollular 250 TL, pantolonlar 400 TL, kapüşonlular 450-500 TL’ye kadar var.’’

‘’ELİNİZİ ÇABUK TUTUN’’

Sümeray İşletmecisi Süleyman İnce velileri, yaşanabilecek olası aksaklıkların önüne geçebilmek adına uyararak ‘elinizi çabuk tutun’ diye belirtti. İnce sözlerinde, ‘’Milletimize tavsiyemiz erken davranmaları yönünde. Daha sonra kıyafetlerde beden asortisi bozulmuş oluyor, hizmet etme açısından da zorluklar yaşayabiliyoruz’’ ifadelerine yer verdi. İnce, ayrıca mağazanın müşteri memnuniyetine verdiği önemi vurgulayarak, “Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için her şeyden önce gelir. Bu yüzden hem ürün kalitemizi hem de müşteri hizmetlerimizi sürekli olarak geliştiriyoruz. Okul sezonu için tüm hazırlıklarımızı tamamladık ve müşterilerimizi mağazamıza bekliyoruz, tekrardan tüm çocuklarımıza eğitim öğretim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

VATANDAŞLAR FİYATLARDAN MEMUN

Çocukları için okul kıyafetlerini almak için Sümeray’a gelen vatandaşlar da işletme sahibi Süleyman İnce’yi destekleyerek geçen sene ile bu sene arasında çok büyük bir fiyat farkının olmadığını dile getiriyorlar. Fiyatları makul bulduklarını da sözlerine ekleyen vatandaşlar, “Bu yıl biz okul kıyafetlerinde önemli fiyat artışları olacağını düşünüyorduk. Ama beklediğimiz gibi olmadı. Fiyatlar çok da artmamış. Bu elbette ki bizleri mutlu etti. Zira dar gelirli vatandaşlar fiyatların atmasından ciddi şekilde etkileniyorlar.” Diye konuştular.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.