Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da ocak ayının ilk haftasında 1000 kişi hastane randevusuna gitmedi

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi 01-05 Ocak tarihleri arasında yapılan poliklinik hizmetlerinin istatistik verilerini açıkladı; ocak ayının ilk haftasında tam 1000 kişi almış olduğu hastane randevusuna gitmedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2024 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2024 15:52
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da ocak ayının ilk haftasında 1000 kişi hastane randevusuna gitmedi

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi, haftalık randevu sayısı ve randevusuna gelmeyen vatandaşların verilerini açıklamaya devam ediyor. Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi poliklinik hizmetlerinin istatistik verilerine göre 5 günlük süreç içerisinde 1000 kişi randevusuna gitmeyerek, başkalarının randevu alıp muayene olabilme hakkını da gasp etti. Hastanenin sağlık sisteminin hasta kabul etme kapasitesi konusunda sorunu yok fakat iptal edilmeyen randevular, diğer hastaların randevu bulmasını da zorlaştırıyor.

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Poliklinik Hizmetlerinin istatistik verilerine bakarak; geçen hafta toplamda 1000 kişinin randevusunu iptal etmeyip, hastanede bulunmadığı görüldü. 01-05 Ocak tarihleri arasında yapılan poliklinik hizmetlerinin istatistik verilerine göre 5 gün içerisinde MHRS için ayrılan 8154 kişilik kapasite içerisinde MHRS uygulamasından 7427 kişi randevu aldı, toplam muayene sayısı 22691 iken 1000 kişide almış olduğu randevusuna gitmedi. 5 günlük süreçte en çok randevu alınan bölüm 1803 kişi ile yeniden İç Hastalıkları Bölümü oldu. Poliklinik hizmetlerinde yaşanan yoğunluk sebebiyle Acil Servis Hizmetlerinde de muayene sayısı geçen hafta 5840 kişiyi buldu.

Murat Can Aytemur

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.