Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da motora sıkışan kediyi polisler kurtardı

Yalova’nın Cumhuriyet Caddesi üzerinde serinlemek için girdiği aracın motor kısmında sıkışan yavru kediyi Yalova Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polisler kurtardılar.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2024 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2024 12:58
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da motora sıkışan kediyi polisler kurtardı

Cumhuriyet Caddesi’nde park halindeki 41 plaka bir otomobilin motor kısmından gelen sesi duyan Rıdvan Kızılkaya durumu itfaiyeye bildirdi. O esnada olay yerine yakın olan 2 polis ise duruma müdahale ettiler. Aracın motor kaputunu açan polisler kedinin sıkıştığı yeri tespit ettiler. Elleriyle kediye ulaşamayan polisler aldıkları bir çubuk vasıtası ile yavru kediyi sıkıştığı yerden geriye ittiler. Bir polis ise aracın altından yavru kediyi geriye çekerek kurtardı. Ardından salıverilen kedi koşarak olay yerinden uzaklaştı. Araç sürücüsü polislere teşekkür etti.


Aracı çalıştırmak üzereyken sesi fark ettiğini dile getiren Kızılkaya, “Eğer fark etmeden motoru çalıştırsaydım belki de kedi ölecekti. Bu anlamda anında müdahale edip kediyi sıkıştığı yerden kurtaran polislere de çok teşekkür ediyorum. Herkes aracını çalıştırmadan önce kaputa birkaç kez vursunlar” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.