Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da Milli Eğitim personeline maaş promosyonu müjdesi

Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü, kamu personelinin maaş artışları göz önünde bulundurarak maaş promosyonu ihalesine çıktı. İhaleye altı banka katıldı. En yüksek teklifi veren Yapı ve Kredi Bankası ile 23 Ocak 2024 tarihinde maaş promosyonu sözleşmesi imzalandı. Milli Eğitim personelleri 30 bin 300 TL’lik promosyon alacaklar.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2024 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2024 12:46
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da Milli Eğitim personeline maaş promosyonu müjdesi

Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü, yenilenen maaş promosyon ihalesi ile beraber en yüksek teklifi vermiş olan Akbank ile Yapı ve Kredi Bankası arasında çekişmeli olarak geçen sürecin sonunda en yüksek teklifi veren (30.300TL) Yapı ve Kredi Bankası ile 23 Ocak 2024 tarihinde maaş promosyon sözleşmesi imzaladı.

Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından konu ile ilgili yapılan bilgilendirme paylaşımında yapılan açıklamada, ‘’Yapılan bu yeni anlaşma çerçevesinde, Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeli önümüzdeki 3 yıl boyunca maaş, ek ders ve diğer ek ödemelerini anlaşmalı olan bankadan alacaklar. Sözleşme şartlarına göre, ilgili banka 3 yıllık promosyon ücretini peşin olarak, tek seferde öğretmenler, memurlar ve diğer çalışanların hesaplarına aktaracak. Kıymetli öğretmenlerimize, yöneticilerimize, tüm personelimize ve kamuoyuna saygıyla duyurulur’’ diye belirtildi.

Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.