Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'da kumar operasyonu: 31 kişiye 125 bin tl ceza

Yalova İl Jandarma Komutanlığı, Çınarcık ilçesinde bir evde kumar oynatıldığını tespit etti. Adli makamlardan alınan arama kararına istinaden düzenlenen operasyonda, evde kumar oynadığı tespit edilen 31 kişiye toplam 125 bin 705 TL idari para cezası uygulandı.

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2023 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2023 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova'da kumar operasyonu: 31 kişiye 125 bin tl ceza

Edinilen bilgiye göre, Yalova İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, Çınarcık ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde bir evde kumar oynatıldığı bilgisini aldı. Bunun üzerine, alınan bilginin değerlendirilmesi üzerine adli makamlardan alınan arama kararına istinaden belirlenen adrese operasyon düzenlendi.

Operasyonda, evde büyük bir masa etrafında kumar oynayan 31 kişi tespit edildi. Masa üzerinde ele geçirilen 24 bin 500 TL, 300 ABD Doları paraya, 95 adet oyun pulu, bir adet oyun zarı ile iki adet hesap defterine el konuldu.

Evinde kumar oynatan şüpheli A.Ö. hakkında "Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlama" suçundan yasal işlem başlatıldı. Kumar oynayan 31 kişiye ise toplam 125 bin 705 TL idari para cezası uygulandı.

Yalova Valiliği koordinesinde, Yalova İl Jandarma Komutanlığınca vatandaşımızın emniyet ve asayiş ile kamu düzenini sağlamak maksadıyla, bütün suç ve suçlularla mücadeleye kararlılıkla devam edileceği bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.