Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da korkutan manzara! Yalova’da deniz 2 metre çekildi!

Santorini Adasında yaşanan depremler Yalova'da korku yaşatıyor! Sık sık yaşanan depremler vatandaşları tedirgin ederken Yalova sahilinde denizin sularının yaklaşık 2 metre çekilmesi vatandaşları korkuttu.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2025 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2025 14:57
Kaynak: Mustafa Turan
Yalova’da korkutan manzara! Yalova’da deniz 2 metre çekildi!

YALOVA, Şub 10 (Yalovahayat) – Ege Denizi ve Marmara’da yaşanan peş peşe depremler vatandaşları tedirgin ediyor. Öte yandan Yalova kıyılarında Marmara Denizi’nin 2 metre çekildi. Bu durum Yalovalıları bir hayli ürkütüyor.  Ege Denizi'nde son günlerde meydana gelen depremlerin ardından İzmir, Balıkesir, Muğla ve İstanbul'da deniz metrelerce çekildi. Bu ürküten tablonun Yalova’da da meydana geldiği gözlemlendi.

Akasya Plajı’nda deniz 2 metre çekildi

Özellikle Gazipaşa Caddesi boyunca Akasya Plajı’nda denizin yaklaşık 2 metre çekildiği görüldü. Akasya Plajı’nda bulunan tahta iskelenin altındaki suyun tamamen çekildiği anlaşıldı. Deniz sularının çekilmesi nedeni ile kum tepeleri su üzerine çıktı. Engelli bireyler için yapılan ve denizin içerisine kadar uzanan iskele de açıkta kaldı.Bu ürküten tablo karşısında tedirgin olan Yalovalılar, bu doğa olayının olası bir depremle bağlantılı olabileceğini düşünüyor.

Vatandaş korkuyor

Ege Denizi’nde meydana gelen sarsıntıların kendilerini yeterince tedirgin ettiğini söyleyen vatandaşlar, bu depremlerin beklenen İstanbul Depremi’ni tetikleyip tetiklemeyeceğini bilmediklerinde korktuklarını getirdi.

Yetkililerden endişe edilecek bir durum yok açıklaması

Yalova’da yılın belirli dönemlerinde deniz sularının çekildiğini hatırlatan yetkililer ise bunda endişe edilecek bir durumun bulunmadığını söyledi. “Yalova’da her yıl deniz suları bir miktar çekilebiliyor. Bu çok normal bir doğa olayı. Korkacak bir durum yok” diyen yetkililer, vatandaşları sakin olmaya davet ediyor.  

Mustafa Turan- Özel Haber

Kaynak: Mustafa Turan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.