Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'da korkunç olay! Traktörün altında kalarak hayatını kaybetti

Yalova’nın Süpürgelik mevkiinde meydana gelen olayda traktörüyle maden ocağından taş almaya gelen adam, traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2024 11:42
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2024 11:42
Kaynak: YALOVA HAYAT
Yalova'da korkunç olay! Traktörün altında kalarak hayatını kaybetti

Olay, Bursa-Yalova karayolu Süpürgelik Mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Yalova’da yaşayan Muharrem İnan (53) 19 PD 552 plakalı traktörü ile Yalova’dan Orhangazi’deki bir maden ocağından malzeme almaya geldi. Yakınları uzun süre Muharrem İnan’a ulaşamayınca Orhangazi’ye geldiler. Yalova-Bursa karayolu Süpürgelik mevkiinde traktörü gören evli ve 4 çocuk babası olduğu belirlenen Muharrem İnan’ın da traktörün altında kaldığını fark etti.

HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevkedildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Muharrem İnan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri çevrede inceleme yaptı. Traktörün lastiğinin altında kaldığı belirlenen Muharrem İnan’ın hayatını kaybettiği bölgeyi şeritle çeviren olay yeri inceleme ekipleri inceleme yaptı.

CUMHURİYET SAVCILIĞI SORUŞTURMA BAŞLATTI

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, şahsın nasıl traktör altında kaldığı araştırılıyor. Savcılık ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.