Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da korkunç olay! Önce yaralayıp sonra gasp ettiler

Yalova'nın Merkez ilçesi Elmalık köyünde, Ü.M. ve M.G. isimli şahıslar S.K. isimli şahıs tabanca ile ateş ederek yaraladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2024 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2024 18:00
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da korkunç olay!  Önce yaralayıp sonra gasp ettiler

Bununla da kalmayan şüpheliler, kanlar içerisinde yerde yatan yaralı şahsın eşi adına kiraladığı otomobili de gasp ederek olay yerinden kaçtılar.

Olayın öğrenilmesi üzerine şüphelilerin yakalanması amacıyla bölgeye sevk edilen Jandarma Asayiş-Komando Timlerinin yanı sıra sivil görev yapan unsurlar ve Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) de görevlendirildi.Yapılan araştırmalar sonucunda şüphelileri olay yerine getirdiği tespit edilen İ.S. adlı şahsın Yalova şehir merkezindeki evine düzenlenen operasyonda şüpheli Ü.M. ve M.G. yakalandı.

Olayın öğrenilmesinden itibaren gerçekleştirilen süratli ve titiz çalışmalar sonucunda, olaydan sekiz saat gibi kısa bir süre sonra saklandıkları yerde yakalanan şüpheliler, yasal işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi.

Evde yapılan aramada 3 adet ruhsatsız tabanca, bu tabancalara ait 3 adet şarjör ve 46 adet fişek ele geçirildi.

Yalova Valiliği koordinesinde, Yalova İl Jandarma Komutanlığınca, vatandaşların huzur ve güven ortamı içerisinde yaşamalarını sağlamak amacıyla, her türlü suç ve suçlularla mücadeleye gece gündüz demeden kararlılıkla devam edileceği bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.