Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da korku dolu anlar! Şüpheli valizi görenler polise haber verdi

Yalova’nın merkezinde bulunan en işlek caddelerden biri olan Gazipaşa Caddesi’nde korku dolu anlar yaşandı. Caddenin merkezi konumunda yol kenarına bırakılan sahipsiz valiz panik yarattı. Olay yerine bomba imha ekipleri sevk edildi.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2024 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2024 12:52
Kaynak: Hilal Baldemir
Yalova’da korku dolu anlar! Şüpheli valizi görenler polise haber verdi

Yalova’nın merkezinde film sahnelerini aratmayan anlar yaşandı. Kentin en işlek yerlerinden olan Gazipaşa Caddesi’nde yol kenarına bırakılan sahipsiz valiz korku ve endişeye neden oldu.

Çevredeki vatandaşlar tarafından yapılan ihbar sonrası alınan güvenlik önlemlerinin ardından bomba imha uzmanı tarafından fünye ile patlatılan valizden eşya çıktı.

Olay, gece geç saatlerde Gazipaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Kentin işlek caddelerinden olan Gazipaşa’da yol kenarında sahipsiz valiz gören vatandaşlar, durumdan endişelenerek, olayı 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri ile birlikte bomba imha uzmanı sevk edildi. Çevrede güvenlik önlemi alan polis ekipleri, caddeyi araç ve yaya trafiğine kapattı. Alınan önlemlerin ardından valizi inceleyen bomba imha uzmanı, yerleştirilen fünye ile şüpheli valizi kontrollü şekilde patlattı.

Patlayan valizden kıyafetler çıkarken yaşananları uzaktan izleyen vatandaşlar da korkulan bir şey olmadığı için rahat bir nefes aldı. Yol yeniden araç ve yaya trafiğine açılırken, valiz ve içerisinden çıkan kıyafetler ve eşyalar da incelenmek üzere emniyete götürüldü. Valizin sahibinin bulunması için ise çalışma başlatıldı.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.