Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da ki dolandırıcı polisten kaçamadı

Yalova'da polis, savcı ve hakim kılığında dolandırıcılık yaparak vatandaşlardan önemli oranda para ve altın alan H.U. yakalanarak tutuklandı

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2023 13:44
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2023 13:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da ki dolandırıcı polisten kaçamadı

Edinilen bilgiye göre, Yalova merkez ve Çınarcık ilçelerinde ayrı ayrı olmak üzere gerçekleşen üç farklı olayda, şüpheli şahıs, mağdur vatandaşlara telefon aracılığıyla ulaşarak, "Kimlik bilgileriniz terör örgütleri tarafından ele geçirildi ve kullanılıyor" söylemleri ile korkutarak, toplamda 33 bin 650 USD, 5 bin TL, 400 gram altın ve 500 bin TL değerinde ziynet eşyası elden teslim aldı.

Konu ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü ve Çınarcık İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince olayların aydınlatılması ve faillerinin yakalanması için yapılan çalışmalarda, 20'ye yakın ikamet, 37 iş yerine ait kamera ile Yalova KGYS ve PTS kayıtlarında toplam 307 saat görüntü incelenerek, olayların şüphelisinin H.U. olduğu tespit edildi. Şüpheli H.U., 12 Ekim 2023 günü Kocaeli ili Karamürsel ilçesinde yakalandı. Hakkında hazırlanan tahkikat dosyaları ile birlikte adli mercilere sevk edilen H.U., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.