Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'da kayıkları arıza yapan 4 balıkçı kurtarıldı

Yalova’da kayıkla balık tutmak için denize açıldıktan sonra motorları arıza yapan 4 amatör balıkçı, mahsur kaldıktan 2 saat sonra kurtarıldı.

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2024 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2024 12:52
Kaynak: YALOVA HAYAT
Yalova'da kayıkları arıza yapan 4 balıkçı kurtarıldı

Alınan bilgiye göre, Yalova Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şubesi ekiplerinin rutin olarak gerçekleştirdikleri su ürünleri kontrol görevi esnasında motor arızası nedeni ile denizde mahsur kalarak akıntıyla açığa sürüklenen amatör balıkçıları fark etti.

Tekne emniyetli şekilde ekipler tarafından çekilerek Çınarcık Balıkçı Barınağına götürüldü. Balıkçıların yaklaşık olarak denizde 2 saat boyunca mahsur kaldıkları öğrenildi. Balıkçıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve herhangi bir olumsuz durum yaşanmadığı belirtildi.

Yalova İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından konu ile alakalı olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, ‘’02.09.2024 tarihinde İl Müdürlüğümüz Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü ekiplerinin rutin olarak gerçekleştirdikleri su ürünleri kontrol görevi esnasında motor arızası nedeni ile denizde mahsur kalarak akıntıyla açığa sürüklenen amatör balıkçılarımız, ekiplerimiz tarafından bulunmuş ve kontrol teknesine yedekleyerek emniyetli şekilde Çınarcık ilçemizdeki balıkçı barınağına bırakılmıştır.’’

Murat Can Aytemur

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.