Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da Kadın Meclisi, Genel Kurulunu gerçekleştirdi

Yalova Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin Uygulama Oteli’nde kahvaltılı gerçekleştirdiği genel kurul yoğun katılımla tamamlandı

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2023 02:51
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2023 02:51
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da Kadın Meclisi, Genel Kurulunu gerçekleştirdi

Yalova Kent Konseyi Kadın Meclisi, genel kurul toplantısını Uygulama Oteli’nde gerçekleştirdi. Programa, Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, Yalova Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir ve diğer konuklar katıldı. Kadın Meclisi Başkanı Fadime Yıldırım Karoğlu, açılış konuşmasında kadınların özgürce düşüncelerini söyleyebildikleri, hayallerini gerçekleştirebilecekleri ve her alanda temsil edilebildikleri bir çalışma alanı oluşturmak için çaba gösterdiklerini belirtti.

Karoğlu, “Kadınlarımızın özgürce düşüncelerini söyleyebildikleri, hayallerini gerçekleştirebilecekleri ve her alanda onları en iyi şekilde temsil edilebildiği çalışma alanı oluşturmak için çalışıyoruz. Kadınlarımızı, meclisimize bekliyoruz. Biliyoruz ki, kadınlarımızla birlikte daha da güçlenecek ve daha büyük işler yapacağız. Sesimizi daha gür duyurabileceğiz. Bu nedenle katılımı önemsiyoruz. Sunumda da gördüğünüz gibi, kadınlarımızın sorunları ve kişisel gelişimlerini sağlayabilmek için birçok etkinlik yapıyoruz. Her biri kadınlarımız için olduğunu bilmenizi istiyoruz” dedi.

Karoğlu, ayrıca desteklerinden dolayı Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’a ve genel kurula katılan İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel’e teşekkür etti.

Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel ve Yalova Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir de kısa birer konuşma yaparak kent konseylerinin önemini ve değerini anlattılar. Program, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.