Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'da kaçak tütüne operasyon! 90 bin dolu makaron ele geçirildi

Alınan bir istihbaratı değerlendiren Yalova Emniyet Müdürlüğü, gerçekleştirdiği operasyonla 90 bin adet dolu makaron ile 50 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2024 13:26
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2024 13:26
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova'da kaçak tütüne operasyon! 90 bin dolu makaron ele geçirildi

Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılığın önlenmesine yönelik önemli bir operasyona imza attı. Yapılan operasyon kapsamında, kente kargo aracılığıyla kaçak tütün gireceği tespit edilen M.Y. isimli şahsın adreslerine baskın düzenlendi. Baskın sonucunda, 90 bin adet dolu makaron ve 50 paket Captain Black marka gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Olayla ilgili olarak M.Y. adlı şahıs hakkında adli tahkikat başlatıldı.

Yalova Emniyet Müdürlüğü, operasyonla ilgili yaptığı açıklamada, “Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları doğrultusunda KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından halkımızın huzur ve güvenliğini tehdit eden, haksız kazanç elde ederek vatandaşlarımızı ekonomik olarak zor durumda bırakan organize suç örgütlerine yönelik çalışmalar aralıksız ve kararlılıkla sürdürülmektedir” sözlerine yer verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.