Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'da kaçak alkol operasyonu

Yalova'da gerçekleştirilen operasyonlarda, kaçak alkol üretimi ve satışına yönelik geniş çaplı bir baskın düzenlendi. Operasyon sonucunda 15 litre rakı, 15 litre likör ve kaçak sigaralar dahil çok sayıda kaçak malzeme ele geçirildi. Üç kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2024 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2024 12:45
Kaynak: YALOVA HAYAT
Yalova'da kaçak alkol operasyonu

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı (KOM) koordinesinde, kaçak alkol üreten ve satan kişilere yönelik ülke genelinde geniş çaplı bir operasyon gerçekleştirildi. Yalova'da da gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda, çeşitli ikamet ve araçlarda yapılan aramalar sonucunda yüklü miktarda kaçak alkol ve ekipman ele geçirildi.

Yalova’da dört ayrı ikamet ve bir araçta yapılan aramalarda, 15 litre rakı, 15 litre likör, alkol üretiminde kullanılan 5 varil, damıtma kazanı, damıtma ibriği ve borusu, bir mutfak tüpü, 520 paket kaçak sigara, 8 külçe (8 kg) kaçak olduğu değerlendirilen gümüş, bir adet Baretta marka tabanca ve 33 adet 7,65 mm çapında fişek ele geçirildi.

Operasyon kapsamında Y.A., M.K. ve H.G. isimli şahıslar hakkında adli işlem başlatıldı. Yalova Emniyet Müdürlüğü, halkın sağlığı, huzuru ve güvenliği için suç ve suçlularla mücadeleye kararlılıkla devam edileceğini belirtti.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.