Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'da kaçak alkol operasyonu

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde kaçak alkol üretimi ve satışı yapanlara yönelik operasyon düzenledi. Operasyonlar kapsamında 5 kişi gözaltına alındı

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2023 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2023 14:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova'da kaçak alkol operasyonu

Alınan bir istihbarat üzerine harekete geçen Yalova Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekipleri Yalova Merkez ve Çınarcık ilçesinde ikamet eden A.M., Ş.D., T.D., S.F.K., M.K. ve A.K. isimli 6 şüpheliye ait 8 adreste eş zamanlı arama yaptı.

Aramalarda, 29 litre şişelenmiş el yapımı alkollü içecek, düzenek halinde hortum, düdüklü tencere, kova, damıtmaya yarayan imbik tabir edilen alet ve 6 adet damacana içerisinde toplam 114 litre el yapımı alkollü içecek ele geçirildi. Şüphelilerin, il merkezi ve ilçelerinde kaçak olarak ürettikleri alkollü içecekleri büfe ve kahvehane gibi yerlerde satış yaptıkları tespit edildi. Şüphelilerden 5'i gözaltına alınırken, 1 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise, "Halkımızın sağlığı ve can güvenliğinin sağlanması amacıyla suç ve suçlulara yönelik çalışmalarımız aralıksız ve kararlılıkla sürdürülecektir" denildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.