Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da İYİ Parti üye sayısını artırıyor

İYİ Parti Yalova İl Başkanı Osman Kendir, iki kutuplu siyasete karşı hür ve müstakil bir duruş sergilediklerini ve partilerine olan ilginin her geçen gün arttığını söyledi. Kendir, yeni üyelerine rozet takma töreni düzenledi

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2023 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2023 12:33
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da İYİ Parti üye sayısını artırıyor

İYİ Parti’ye katılımlar hızla devam ediyor. Partinin il binasında gerçekleşen katılım töreni ile Yalova İl Teşkilatı da üye sayısını arttırdı.
Zafer Partisi Milletvekili adayı Tayyibe Merve Çakar’ın Zafer Partisi Yalova Kurucu Merkez İlçe Başkanı Ahmet Tevfik Tarım partisinden istifa ederek İYİ Parti’ye katıldı. Tarım’ın rozetini ise İYİ Parti Yalova İl Başkanı Osman Kendir taktı. Törende konuşan Kendir, İYİ Parti’nin milletin gür sesi olduğunu ve bu karanlık düzeni değiştireceğini ifade etti. Kendir, “Tıkanan iki kutuplu siyasete inat hür ve müstakil olarak ben buradayım diyen İYİ Partimiz güçlenmeye devam ediyor. Halkın sesinin duyulmadığı bu mevcut düzene karşı üye katılımları her zamankinden daha da yoğun olarak artmaktadır. Bu kapsamda da il başkanlığımızda yeni üyelerimize rozetlerini takmaya devam ediyoruz. Bugün de Zafer Partisi Milletvekili Adayı Sayın Tayyibe Merve Çakar’ı aramıza katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kendisine ve diğer yeni üyelerimize hoş geldiniz diyoruz. İYİ Parti, milletimizin gür sesi olacak, bu karanlık düzen son bulacaktır” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.