Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da İHA denetimleri ile trafik kural ihlalleri sıkı takipte

Trafik kuralları ihlallerinin azaltılarak olası kazaların önlenmesini hedefleyen Yalova Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü İHA’lı denetimlere hız verdi. 2024 yılının ilk 5 ayında yapılan denetimlerle 178 sürücüye toplamda 2 milyon 783 bin 898 TL ceza kesildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2024 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2024 15:09
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova’da İHA denetimleri ile trafik kural ihlalleri sıkı takipte

Yalova Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, hava araçları ile denetimleri yoğunlaştırarak trafik kurallarına uymayanlara anında müdahale ediyor. Ulaşımın kesintisiz, sorunsuz ve güvenli bir şekilde yapılması, kazaların önlenmesi, trafik kazası sonucu meydana gelen ölüm ve yaralanmaların en aza indirilmesi ve sürücülerin trafik kurallarına uyma düzeylerinin daha üst seviyeye çıkarılması için yürütülen çalışmalarda insansız hava araçları (İHA) önemli bir rol oynuyor.

2024 yılı içerisinde İHA ile yapılan denetimler sonucunda kırmızı ışık ihlali yaptığı tespit edilen bin 478 araç sürücüsüne ve yaya geçitlerinden geçen veya geçmek üzere bulunan yayalara durarak ilk geçiş hakkını vermemek kuralını ihlal eden 178 araç sürücüsüne toplamda 2 milyon 783 bin 898 TL tutarında Trafik İdari Para Cezası uygulandı.

Yalova Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, bu denetimlerin halkın huzuru ve güvenliği için aralıksız olarak devam edeceğini ve trafik kurallarına uymayanlara karşı caydırıcılık sağlayacağını vurguladı.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.