Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'da futbol sahaları yenileniyor

Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç, Sugören ve Safran köylerinde futbol sahalarında yapılan yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2024 09:15
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2024 09:15
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova'da futbol sahaları yenileniyor

Köy muhtarları da Kılıç'a eşlik ederek çalışmalar ve talepler konusunda istişarede bulundu. Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, il merkezi, ilçe, belde ve köylerde sporun gelişimine yönelik tesisleri inşa etmeye ve mevcut tesislerin bakım ve onarımlarını yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Sugören ve Safran köylerindeki futbol sahalarında yenileme çalışmaları yürütülüyor. Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç, çalışmaları yerinde görmek ve köy muhtarlarıyla görüşmek üzere köylere ziyarette bulundu. Kılıç, "Sporun tabana yayılması ve köylerimizdeki gençlerimizin spor yapma imkanlarını artırmak için bu çalışmaları yapıyoruz. Futbol sahalarımızı modern bir görünüme kavuşturuyoruz. Köy muhtarlarımızın da talep ve önerilerini dinliyoruz." dedi.

Köy muhtarları ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Muhtarlar, futbol sahalarının yenilenmesinin köylerindeki spor faaliyetlerine canlılık katacağını, gençlerin spora teşvik edileceğini söylediler. Muhtarlar, Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne ve İl Müdürü Salih Kılıç'a teşekkür ettiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.