Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'da fırtına ve yağış sonrası köylerde altyapı çalışması

Etkili olan sağanak yağış ve fırtına, bazı köylerdeki altyapıda aksama ve hasara neden oldu. Yalova İl Özel İdaresi, Kocadere, Safran ve Kapaklı köylerinde kanalizasyon hatlarında temizlik ve onarım çalışması yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2023 00:37
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2023 00:37
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova'da fırtına ve yağış sonrası köylerde altyapı çalışması

Yalova’da geçtiğimiz günlerde yaşanan fırtına ve yağış, bazı köylerde altyapı sorunlarına yol açtı. Kanalizasyon hatlarında tıkanıklık ve kirlilik yaşanan köylerden gelen talepler üzerine harekete geçen Yalova İl Özel İdaresi, ekiplerini bölgeye sevk etti. Ekipler, Kocadere, Safran ve Kapaklı köylerinde kanalizasyon hatlarında temizlik çalışması yaptı. Tıkanıklık yaşanan noktalarda ise gerekli müdahaleler gerçekleştirildi.

Yalova İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz, yaptığı açıklamada, “Ekiplerimiz, ilimizde de etkisini hissettiren kuvvetli fırtına ve sağanak yağış sonrası köylerimiz genelinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede Kocadere, Safran, Kapaklı köylerimizde de altyapı bakım, onarım ve temizlik çalışmaları gerçekleştirdik.” dedi.
Köy muhtarları ve köylerde yaşayan vatandaşlar ise Yalova İl Özel İdaresi’ne teşekkür ederek, “Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen sağanak yağış ve fırtına nedeni ile köylerimizdeki kanalizasyon ve yağmursuyu kanallarında bazı sorunlar ve tıkanmalar yaşandı. Bu durumu İl Özel İdaresi’ne bildirdik. Ekipler hemen köylerimize gelerek gerekli çalışmaları gerçekleştirdiler. Bu çalışmalar sayesinde daha sonrasında gerçekleşecek olan yağışlarda her hangi bir olumsuzluk yaşanmasının da önüne geçilmiş oldu. İl Özel İdaresi’ne teşekkür ediyoruz” diye konuştular.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.