Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da fırınlara sıkı denetim!

Ülke genelindeki eş zamanlı programla Yalova’da da ekmek ve unlu mamulleri üreten işletmeler denetimlerden geçirildiler

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2023 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2023 12:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da fırınlara sıkı denetim!

Yalova Tarım ve Orman Müdürlüğü, ekmek ve unlu mamuller üretim işletmelerinde ülke genelinde başlatılan eş zamanlı denetim programı kapsamında denetimler gerçekleştirdi. Yalova Tarım ve Orman Müdürü Suat Parıldar ve şube müdürleri, ildeki fırınlar ve unlu mamul işletmelerini ziyaret ederek denetimlerde bulundu. Denetimlerde işletmelerin hijyen, personel sağlığı, ürün kalitesi, etiketleme ve fiyatlandırma gibi konularda uygunluk durumları kontrol edildi.

Ayrıca işletmelerden numune alınarak laboratuvarlarda analiz edilmek üzere gönderildi. Denetimler sırasında bir açıklama yapan Müdür Parıldar, halk sağlığının korunması için denetimlerin önemine vurgu yaptı. Parıldar, “Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda ilimizdeki fırınlar ve unlu mamul işletmelerinde denetimlerimizi sürdürüyoruz. Amacımız hem üreticilerimizi hem de tüketicilerimizi korumak. Denetimlerimiz periyodik olarak devam edecek” dedi.

Müdür Parıldar, denetimlerde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmadığını da belirtti. Denetimlere katılan işletme sahipleri ve çalışanları da bu uygulamadan memnun olduklarını ifade ettiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.