Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'da festivaller masaya yatırıldı: Festivaller ilimizin tanıtımı için bir fırsattır

Yalova Valiliği Toplantı Salonu’nda ildeki festivallerin ve planlanan festivallerin masaya yatırıldığı bir toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan Vali Kaya, “Bu festivalleri çok önemsiyoruz ve ilimizin tanıtımı için büyük bir fırsat olarak görüyoruz” dedi

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2024 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2024 12:32
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova'da festivaller masaya yatırıldı: Festivaller ilimizin tanıtımı için bir fırsattır

Yalova'da gerçekleştirilen festivallerin, planlanan etkinliklerin ve bu festivallerin ilin tanıtımına ve turizmine katkılarının değerlendirildiği toplantı Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya'nın başkanlığında yapıldı. Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya katılanlar arasında Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemil Demiryürek, ilçe ve belde belediye başkanları ve kurum müdürleri de yer aldı.

Toplantıda, mevcut festivallerin durumu, planlanan festivallerin hazırlıkları ve karşılaşılan sorunlar ele alındı. Ayrıca, bu festivallerin ilin ulusal ve uluslararası tanıtımına olan katkıları üzerinde duruldu. Kurumların festivallere olan katkıları ve iş birliği imkanları da detaylı bir şekilde tartışıldı.

Yalova'nın turizmle öne çıkan bir il olduğunu belirten Vali Dr. Hülya Kaya, şehrin doğal ve tarihi zenginliklerine dikkat çekti. Burada konuşan Vali Kaya, “Bu potansiyellerin içerisine çekildiği festivaller, ilin ulusal ve uluslararası arenada tanınmasında çok önemli bir rol üstlenecek. Bu anlamda ildeki tüm kurum ve kuruluşların iş birliği şart” dedi.

Vali Kaya, Yalova Valiliği olarak festivallerin düzenlenmesi için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını belirterek, "Yalova’da düzenlenecek olan bu festivalleri çok önemsiyoruz ve ilimizin tanıtımı için büyük bir fırsat olarak görüyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.