Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da feci motosiklet kazası: 2 kişi ağır yaralı

Yalova-Orhangazi karayolu üzeri Süpürgelik mevkiinde kontrolden çıkan bir motosikletin bariyerlere çarpmış olduğu kazada 2 kişi ağır yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2023 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2023 14:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da feci motosiklet kazası: 2 kişi ağır yaralı

Yalova-Orhangazi karayolu üzerinde gerçekleşen trafik kaza, Güneyköy yakınlarında olan Süpürgelik mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Hakan Y’nin (40) kullandığı 34 GIY 288 plakalı motosiklet, Yalova istikametinden Orhangazi istikametine doğru seyir halindeyken Güneyköy yakınlarında yer alan ve sıkça trafik kazalarında adı geçen keskin virajda kontrolden çıktı.

Kazanın etkisiyle savrulan motosiklet bariyerlere çarptı. Motosikletin üzerinde bulunan sürücü Hakan Y. ve motosiklette artçı olarak bulunan Hülya B. (35) bariyerlerin üzerinden yol kenarına savruldu. Çarpmanın etkisiyle motosiklet ise yolda bir süre savrulduktan sonra yol kenarına devrildi.

İlk Müdahale Olay Yerinde

Kazayı gören etraftaki sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazanın meydana geldiği olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanmış olan motosiklet sürücüsü ve yolcuya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulanslarla Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk etti. Kaza ile ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Haber/Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.