Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da efsane muhtar görevine veda etti

6 dönemdir Samanlı Köyü muhtarlığı görevini sürdüren Çetin Pehlivan görevinden resmen ayrıldığını yayınladığı bir mesajla kamuoyuna duyurdu. Samanlı Köyünde yeni muhtar ise yapılacak olan seçim sonrasında belirlenecek.

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2024 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2024 15:25
Kaynak: YALOVA HAYAT
Yalova’da efsane muhtar görevine veda etti

Samanlı Muhtarı Çetin Pehlivan, hakkında açılan bir dava sonucu aldığı hüküm nedeniyle 31 yıldır sürdürdüğü muhtarlık görevine veda etti. Pehlivan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, 1994 yılından bu yana Samanlı köyüne hizmet etmenin kendisi için bir onur olduğunu belirtti.

Pehlivan, "1994 yılı itibariyle siz değerli köy halkımın desteği ile köyüme olan hizmet aşkıyla yürütmekte olduğum muhtarlık görevim, 2005 yılından bu yana süren davamın sonuçlanması sebebiyle 2.09.2024 tarihinde sona ermiştir. Samanlı'ya olan sevdamız bitmez. Samanlı her şeyin en güzeline layıktır." ifadelerini kullandı.

Çetin Pehlivan, muhtarlık süresince birçok zorlukla karşılaştığını ancak her zaman köy halkının desteğini yanında hissettiğini vurguladı. Pehlivan, "31 yıldır hizmet vermek için yürüdüğüm bu yolda, destek verenler kadar köstek olmaya çalışanlar da oldu. Ben görevimi her zaman hizmet aşkı ile yaptım. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır dedim. Sizler de beni bu göreve layık gördünüz. Gece-gündüz, tatil-bayram, cenaze-düğün, yaz-kış demeden hizmet ederken bir kusurum oldu ise affola. Bana hakkınız geçti ise helal olsun, sizler de hakkınızı helal edin." diyerek duygusal bir veda yaptı.

Sözlerine "Beraber yürüdük biz bu yollarda" diyerek son veren Pehlivan, Samanlı'ya olan bağlılığının hiçbir zaman sona ermeyeceğini vurguladı ve köy halkına teşekkür ederek veda etti.
Muhtarlık görevine vekaleten ihtiyar heyeti tarafından seçilecek olan isim devam edecek ve ardından yapılacak olan seçimle yeni muhtar belirlenecek.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.