Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da durdurulan araçtan uyuşturucu ve silah çıktı

Yalova Emniyet Müdürlüğü, Bağlarbaşı Mahallesi’nde şüpheli bir aracı durdurarak arama yaptı. Araçtaki 2 kişinin üst araması ve araçta gerçekleşen aramada silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2023 12:56
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2023 12:56
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da durdurulan araçtan uyuşturucu ve silah çıktı

Yalova Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Resmi Ekipler Büro Amirliği, il genelinde asayiş olaylarını önlemek ve suçluları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Bağlarbaşı Mahallesi’nde şüphe üzerine durdurulan 34 plakalı araçta arama yapıldı. Aramada, araçta bulunan Ç.D. ve T.M. isimli şüphelilerden 1 adet ruhsatsız tabanca ve 8 adet 9 mm çapında fişek, 4,10 gram sentetik kannabinoid, 3 gram esrar ve 9 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi. Şüpheliler, 6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Hakkında Kanun ve Türk Ceza Kanunu’nun 191. maddesi kapsamında gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yalova Emniyet Müdürlüğü, toplumun huzur ve güvenliğini sağlamak, meydana gelebilecek yaralanmalar ve maddi zararları önlemek için mücadelesini kararlılıkla devam ettireceğini bildirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.