Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'da dronla denetimler başladı

Kurban Bayramı dolayısıyla yoğunluğun artmaya başladığı karayollarında denetimlere de hız verildi. Yalova Jandarma Komutanlığı ekipleri karayollarında drone ile hız ve trafik kuralı denetimleri yapıyor

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2024 01:46
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2024 01:46
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova'da dronla denetimler başladı

Yalova İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması ekipleri, karayollarında trafik güvenliğini sağlamak için dronla denetimlere başladı. Özellikle Yalova-Çınarcık-Armutlu Karayolunda hatalı sollamaların sık sık yapıldığı bölgelerde drone ile denetimler gerçekleştiriliyor. Yaklaşan Kurban Bayramı tatili süresince trafik yoğunluğunun artmasıyla birlikte drone ile denetimlerin de yoğunlaştırılacağı belirtildi. Denetimlerin yaz dönemi boyunca da kesintisiz olarak devam edeceği bildirildi.

Jandarma ekipleri, sürücü ve yolcuların trafik kurallarına uymalarını ve emniyet kemeri takmalarını, hız kurallarına uymalarını, seyir halinde cep telefonu ile konuşmamalarını, motosiklet sürücülerinin kask takmaları ve geceleri reflektörlü yelek giymelerini hatırlatarak, kazaların önlenebileceğine dikkat çekti.

Jandarma ekipleri, tüm sürücü ve yolcuların trafik kurallarına uyarak kazasız ve güvenli bir şekilde seyahat etmelerini istediler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.