Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da Cumhurbaşkanı Erdoğan coşkusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Yalova Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılarak 5 ilçenin belediye başkan adayını açıkladı

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2024 19:50
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2024 19:50
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da Cumhurbaşkanı Erdoğan coşkusu

Altınova Tersaneler Bölgesindeki 4 geminin donanmaya katılması için düzenlenen törene katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ardından 90. Yıl Spor Salonu’ndaki AK Parti Yalova Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı. Hınca hınç dolu salona sloganlar eşliğinde giren Erdoğan, burada partilileri ve Yalovalıları selamladı. Ardından bir konuşma gerçekleştiren Erdoğan, “Sizlerin de bildiği gibi 7 Ocak 2024 tarihinde Yalova Belediye Başkan adayımızı açıkladık.

Dün de Ankara’da gerçekleştirdiğimiz muhteşem bir toplantıyla kalan 48 büyükşehir ve ilimizin belediye başkan adaylarını milletimize takdim ettik. Böylece 81 ilimizin tamamında adaylarımızı açıklamış olduk. Yalova’da yeniden aday gösterdiğimiz mevcut belediye başkanımız Mustafa Tutuk’a başarılar diliyorum. İnşallah ana kademesi, gençlik ve kadın kollarıyla, mahalle ve köy temsilcileri, sandık görevlileri ile 31 Mart’a kadar gece gündüz çalışacağız. Mustafa kardeşimizi en yüksek oy oranı ile sandıktan çıkartmadan hiç birimize durmak, dinlenmek yok.

Yalova 1999 depreminde en çok yara alan şehirlerimizden birisidir. Bizzat şahit olduğumuz bu büyük yıkımın ardından Yalova adeta küllerinden yeniden doğarak bir yenilenme yaşandı. İl olması ile hızla toparlanan Yalova, ülkemizin en gözde ve cazip şehirleri arasında yerini almaya başladı. İstanbul, Bursa, Kocaeli gibi şehrimizin önde gelen şehirleri arasında bir yıldız gibi parlayan Yalova’nın önünde halen değerlendirilmeyi bekleyen büyük bir potansiyel var. Hep birlikte el ele vererek Yalova’yı Türkiye Yüzyılı’na hazırlamaktır. İnşallah 31 Mart akşamı Türkiye Yüzyılı Belediyeciliğine girişin sevincini Yalovalı kardeşlerimizle birlikte yaşayacağız. Bu nedenle mahalli idareler seçimi bizim için ayrı bir yere sahiptir” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasının ardından 5 ilçe belediye başkan adayının adını da açıkladı. Erdoğan, AK Parti’nin Altınova Belediye Başkan adayını Regaip Ahmet Özyiğit, Armutlu Belediye Başkan adayını Cengiz Arslan, Çınarcık Belediye Başkan adayını Numan Soyer, Termal Belediye Başkan adayını Hüseyin Sinan Acar ve Çiftlikköy Belediye Başkan adayını ise Recep Hacı olarak açıkladı.Yalova Belediye Başkan adayı Mustafa Tutuk’la birlikte ilçe belediye başkan adaylarını sahneye alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ellerini kaldırarak Yalovalılara tanıttı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.