Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'da çocuklar tehlike ve tehditlere bilinçlendirildi

Yalova Jandarma Komutanlığı, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’nın talimatıyla okul çevrelerinde alınan güvenlik önlemlerinin yanı sıra çocukların bilinçlendirilmesine yönelik çalışmalar da yürütüyor

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2023 08:54
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2023 08:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova'da çocuklar  tehlike ve tehditlere bilinçlendirildi

Jandarma ekipleri, okulları ziyaret ederek çocuklara Jandarma Çocuk Dergisi dağıtıyor ve onlara tehlike ve tehditlere karşı nasıl davranmaları gerektiğini anlatıyor.
Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, göreve geldiği günden itibaren Yalova genelindeki tüm okulların çevrelerinde geniş güvenlik önlemleri alınması ve çocukların her türlü tehlike ve tehditlerden korunması için çalışma başlatmıştı.

Bu çalışma kapsamında, güvenlik güçleri okul çevrelerinde adeta kuş uçurtmuyor.
Yalova Jandarma Komutanlığı ekipleri de gerekli güvenlik önlemlerini alarak denetimler gerçekleştirmenin yanı sıra okullarda gerçekleştirdikleri çalışmalarla da çocukları bilinçlendiriyor. Bu çerçevede Çınarcık Gülkent İlkokulu’nu ziyaret eden jandarma ekipleri, çocuklarla sohbet ederek onlara Jandarma Çocuk Dergisi dağıttılar. Çocuklara okula gelirken, okuldan çıktıklarında ve okul dışı zamanlarda nasıl davranmaları ve tehlikelerden kendilerini nasıl korumaları gerektiğini de anlatan jandarma ekipleri, bu sayede çocukların güven duygusunu artırıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.