Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da CHP’de Mehmet Gürel aday adayı oldu “Yalova’yı yeni Yalova haline getirmek için bu göreve talibim”

Yalova’da CHP’den daha önce de belediye başkan adayı ve milletvekili adayı olan Mehmet Gürel, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçiminde Yalova Belediye Başkanlığı aday adaylık başvurusunu gerçekleştirdi. Gürel, “Yalova’yı yeni Yalova haline getirmek için bu göreve talibim” dedi

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2023 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2023 17:20
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da CHP’de Mehmet Gürel aday adayı oldu “Yalova’yı yeni Yalova haline getirmek için bu göreve talibim”

CHP’de 5 Aralık’ta sona erecek başvuru süreci öncesi daha önceden de belediye başkan adayı ve milletvekili adayı olan Mehmet Gürel, Yalova Belediye Başkan aday adayı kervanına katıldı.

Partide düzenlenen törenle aday adaylık formunu CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı’ya teslim eden Mehmet Gürel ardından aday adaylık gerekçesini içeren bir konuşma gerçekleştirdi. Yalova’nın sahip olduğu potansiyellerin yeterli değerlendirilemediği ana teması ile konuşmasına başlayan Gürel, “Yalova’yı tüm potansiyelleri ile şekillendirerek Türkiye’nin en fazla yaşanmak istenen şehri yapmak istiyorum. Biz bunu başarırız. Bu potansiyel Yalova’da var. Depreme en dayanıklı şehir yapmak istiyoruz Yalova’yı.

Bunu başaran başka şehirler varsa biz neden başaramayalım. Elbette kimlik olarak da Yalova’nın en cumhuriyetçi ve Atatürkçü kenti Yalova olsun diye elimizden gelen tüm güçle çalışacağız. Dolayısıyla ben meslek itibarı ile de bir şehir plancısı olmam nedeni ile de daha önce kişisel birikimim, eğitimimle ve kültürümle siyasette edindiğim tecrübelerle Yalova’yı yeni Yalova haline getirmek için Yalova Belediye Başkanlığı’na talibim. Bu vesile ile tüm Yalova’daki hemşerilerime sesleniyorum. Gelin şu kardeşinizin elinden tutun, kardeşçe, adilce ve huzurla hep beraber Yalova’yı yepyeni bir Yalova haline getirelim. Elele kardeşçe Yalova’yı inşa edelim. Biz hep birlikte Yalova’yız” dedi.
 

“Yolun açık olsun”

Ardından söz alan CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı ise Mehmet Gürel’e çıktığı yolda başarılar diledi. Doğancı konuşmasında, “Ben de çıktığınız yolda size başarılar diliyorum. Çıktığımız her bölgede iddialıyız. Bu nedenle de iddialı adaylarla yola çıkacağız. Yalova’nın her yerinde sosyal demokrat belediyeciliği hayata geçirmek namına bütünsel bir yapı ile yönetme iddiası ile yola çıktık. Bu anlamda Mehmet Gürel’e de çıktığı yolda başarılar diliyorum. Yolun açık olsun” sözlerine yer verdi.
Mehmet Gürel aday adaylık başvurusu sonrasında ailesi ile birlikte objektiflere poz vermeyi de ihmal etmedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.