Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da Başkan Gürel, Aydın’ı makamında ağırladı

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Yalova Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın'ı belediyede ağırladı. İki kurum arasındaki iş birliği olanaklarının ele alındığı ziyarette, yapılabilecek ortak projeler değerlendirildi.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2025 05:14
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2025 16:48
Kaynak: Mehmet Mirzacan Baran
Yalova’da Başkan Gürel, Aydın’ı makamında ağırladı

Başkan Gürel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sanayi ve Teknoloji İl Müdürümüz Sayın İlhan Aydın'a nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Kendileriyle, şehrimizin sanayi ve teknoloji alanındaki potansiyelini nasıl daha iyi değerlendirebileceğimizi konuştuk. Yalova'mız için birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyorum" dedi. Başkan Gürel'in bu sözleri, belediyenin sanayi ve teknoloji alanındaki gelişmelere verdiği önemi ve iş birliğine açık olduğunu gösteriyor.

Ziyaret sırasında, Yalova'nın sanayi ve teknoloji alanındaki mevcut durumu, geliştirilebilecek projeler, eğitim ve istihdam olanakları gibi konular üzerinde detaylı bir şekilde duruldu. Başkan Gürel, belediye olarak sanayi ve teknoloji alanındaki gelişmeleri desteklemeye ve bu alandaki iş birliklerine önem vermeye devam edeceklerini vurguladı. Bu kapsamda, gençlerin teknoloji alanında yetiştirilmesi, istihdam olanaklarının artırılması ve Yalova'nın sanayi altyapısının güçlendirilmesi gibi konuların öncelikli olduğu belirtildi.

Mehmet Mirzacan Baran

Kaynak: Mehmet Mirzacan Baran

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.