Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'da avukata saldırı

Avukatlara yönelik şiddete bir yenisi de Yalova’da yaşandı. Müvekkilinin saldırısına uğrayan Avukat Suna Ekici, saldırı yapan kadın şahıstan şikayetçi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2024 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2024 15:26
Kaynak: YALOVA HAYAT
Yalova'da avukata saldırı

Yalova’da görev yapan Avukat Suna Ekici, müvekkili tarafından saldırıya uğradı. Olay, İstanbul Caddesi üzerinde avukat ile müvekkilinin yürüdüğü sırada yaşanan tartışma sonrası meydana geldi. Saldırgan kadın, avukata yumruk atmaya çalıştı ancak dengesini kaybedip yere düştü. Kalktıktan sonra Avukat Suna Ekici'ye defalarca vurdu. Ekici, saldırganın şiddetinden kurtulmak için polisi aradı ancak saldırgan kadın olay yerinden hızla uzaklaştı. Darp edilen avukat, saldırı sonrasında şikayetçi oldu.

Yalova Barosu, yaşanan bu üzücü olayla ilgili bir açıklama yaparak, avukatlara yönelik şiddetin önlenmesi için acil önlemler alınması çağrısında bulundu. Baro, saldırıya uğrayan Avukat Suna Ekici'nin yanında olduklarını belirterek, "Meslektaşlarımızın maruz kaldığı bu tür saldırılara karşı sessiz kalmayacağız. Avukatların can güvenliğinin sağlanması için gerekli tüm hukuki ve idari adımların atılmasını talep ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

Yalova Barosu, hukukçulara yönelik şiddetin son bulması için tüm yetkilileri göreve davet ederken, saldırıya uğrayan avukatın haklarının korunması için gerekli desteğin sağlanacağını da vurgula

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.