Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da apartman boşluğuna düşen çocuğu itfaiye kurtardı

Yalova’nın Merkez ilçesine bağlı Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde bir çocuk, apartman boşluğuna düşerek mahsur kaldı. Olay üzerine olay yerine gelen Yalova Belediyesi İtfaiye ekipleri çocuğu düştüğü yerden kurtardı ve sağlık ekiplerine teslim etti.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2024 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2024 12:04
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova’da apartman boşluğuna düşen çocuğu itfaiye kurtardı

Yalova’nın Merkez ilçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde meydana gelen olayda, bir çocuk apartman boşluğuna düşerek mahsur kaldı. Çocuğun düştüğünü gören yakınları durumu hemen yetkililere bildirdi. Geçilen ihbar üzerine hızlıca olay yerine intikal eden Yalova Belediyesi İtfaiye ekipleri, vakit kaybetmeden çocuğu düştüğü yerden kurtarmak adına çalışmalara başladı.

Çocuk kurtarıldı

Ekipler, zorlu koşullara rağmen başarılı çalışmaları sayesinde, kısa sürede çocuğa ulaşmayı başardı ve güvenli bir şekilde düştüğü yerden çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Çocuğun sağlık durumu hakkında henüz bir açıklama yapılmazken, itfaiye ekipleri olayın nasıl gerçekleştiğine dair incelemelerini sürdürdü. Ekipler, olay yerinde vatandaşları yüksekten düşmeye karşı uyardı ve dikkatli olunması gerektiğini ifade etti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.