Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'da 7 tabanca 1 tüfek ele geçirildi

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, suçun önlenmesi ve suça karışan şahısların yakalanması için yürüttüğü çalışmalar kapsamında son bir hafta içerisinde 7 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet pompalı tüfek ve 64 adet fişek ele geçirdi

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2024 14:23
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2024 14:23
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova'da 7 tabanca 1 tüfek ele geçirildi

Yalova Emniyet Müdürlüğü suçların önlenmesine yönelik il merkezi ve ilçelerde denetimler ve operasyonlar gerçekleştiriyor. Bu çerçevede yapılan çalışmalarda çeşitli çap ve markalarda silahlar ile bu silahlara ait mermiler ele geçirildi. Yalova Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada gerçekleştirilen çalışmalar şu şekilde kamuoyu ile paylaşıldı; “Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri, durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araçta H.A. isimli şahıstan üzerinde ibaresi olmayan 1 adet ruhsatsız tabanca ve 5 adet fişek ele geçirdi. Asayiş Şube Müdürlüğü, adli olaya karışan E.Ç. isimli şahsın ikametinde Colt Specıal Combat ibareli ruhsatsız tabanca ve 6 adet fişek yakalandı. Çiftlikköy İlçe Emniyet Müdürlüğü, kayıp olarak aranan A.Y.A. isimli şahsın yapılan üst aramasında 1 adet ruhsatsız Blow marka silah ve 7 adet fişek elde edildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri, durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araçta İ.G. isimli şahıstan 1 adet Smith Wesson marka ruhsatsız tabanca, 1 adet Bellini marka pompalı tüfek ve 35 adet fişek ele geçirdi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araçta S.B. isimli şahıstan 1 adet üzerinde ibaresi olmayan ruhsatsız tabanca ve 4 adet fişek yakalandı. Yalova Polis Merkezi Amirliği, durumundan şüphelenilerek durdurulan M.K. isimli şahıstan üzerinde ibaresi olmayan 1 adet ruhsatsız tabanca ve 2 adet fişek bulundu. Asayiş Şube Müdürlüğü, Y.Y. isimli şahıstan 1 adet üzerinde EVL ibaresi bulunan kurusıkı tabanca ve 5 adet fişek ele geçirdi.”

20-23 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen bu operasyonlarda toplam 7 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet pompalı tüfek ve 64 adet fişek ele geçirilmiş, şüpheli şahıslar hakkında gerekli adli ve idari işlemler başlatıldı.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, meydana gelebilecek yaralanmalar ve maddi zararların önlenmesine yönelik mücadelesini kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.