Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'da 7 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, suçun önlenmesi, suça karışan şahısların tespiti ve suç eşyalarının ele geçirilmesine yönelik yaptığı çalışmalarda son bir haftada 7 ruhsatsız tabanca ele geçirdi

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2024 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2024 13:54
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova'da 7 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Yalova Emniyet Müdürlüğü il merkezi ve ilçelerde gerçekleştirilen çalışmalar ve operasyonlarda 7 adet ruhsatsız silah ele geçirdi. Armutlu İlçe Emniyet Amirliği ekipleri Köyiçi mevkiinde bir kavga olayına müdahale etti. Olay yerinde bulunan Y.P. isimli şahıstan üzerinde herhangi bir ibare bulunmayan tabanca ve bu tabancaya ait 6 adet fişek ele geçirildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri, durumundan şüphelendikleri 77 plakalı aracı durdurdu. Araçta bulunan A.E. isimli şahıstan 1 adet Sarsılmaz marka ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 12 adet fişek ele geçirildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri, durumundan şüphelendikleri 77 plakalı aracı durdurdu. Araçta bulunan H.B. isimli şahıstan 1 adet Beretta marka ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 6 adet fişek ele geçirildi. Çiftlikköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri devriye görevi sırasında durumundan şüphelendikleri T.Ç.D. isimli şahsı durdurdu. Yapılan kontrolde, T.Ç.D.'nin üzerinde 1 adet Browning marka tabanca ve bu tabancaya ait 13 adet fişek ele geçirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri, durumundan şüphelendikleri 34 plakalı aracı durdurdu. Araçta bulunan B.M. isimli şahıstan 1 adet Beretta marka ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 4 adet fişek ele geçirildi. Ekipler, M.A.S. isimli şahıstan da 1 adet Blow marka ruhsatsız tabanca ele geçirdi.

Çiftlikköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması olayına karıştığı tespit edilen M.S.A.A.K. isimli şahsın ikametinde yaptığı aramada 1 adet üzerinde Zoraki ibaresi bulunan kurusıkı tabanca ve bu tabancaya ait 1 adet fişek ele geçirdi.

Operasyon ve çalışmalarda gözaltına alınan şüpheli şahıslar hakkında gerekli adli ve idari işlemler başlatıldı. Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, meydana gelebilecek yaralanmalar ve maddi zararların önlenmesine yönelik mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceğini açıkladı.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.