Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da 6 ayda ‘13 milyon 665 bin TL’ tutarında trafik cezası uygulandı

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, yılın ilk 6 ayında il genelinde radar cihazları ile gerçekleştirilen denetimlerde 7 bin 10 araç ve sürücüsüne toplamda 13 milyon 665 bin 749 TL İdari Para Cezası uyguladı.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2024 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2024 13:28
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da 6 ayda ‘13 milyon 665 bin TL’ tutarında trafik cezası uygulandı

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından kazaların önlenmesi, trafik kazası sonucu meydana gelen ölüm ve yaralanmaların en aza indirilmesi amacıyla 2024 yılının ilk 6 ayında Yalova genelinde radar cihazları ile gerçekleştirilen denetimler sıklaştırıldı.

Öte yandan Yalova Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, 1-9 Temmuz aralığında yaptığı denetimlerde 649 araca toplamda 1 milyon 477 bin TL cezai işlem uyguladı

7 bin 10 araç ve sürücüsüne 13 milyon 665 bin 749 TL ceza kesildi

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından ulaşımın kesintisiz, sorunsuz ve güvenli bir şekilde yapılabilmesi, kazaların önlenmesi, trafik kazası sonucu meydana gelen ölüm ve yaralanmaların en aza indirilmesi, sürücülerin trafik kurallarına uyma düzeylerinin daha üst seviyeye çıkarılması amacıyla araç sürücülerine yönelik radar cihazları ile denetimler düzenli olarak yapılıyor. 2024 yılında Ocak ayından Temmuz ayına kadar Yalova genelinde radar cihazı ile yapılan denetimler esnasında yönetmelikle belirlenen hız sınırlarını aştığı tespit edilen 7 bin 10 araç ve araç sürücüsüne toplamda 13 milyon 665 bin 749 TL tutarında Trafik İdari Para Cezası uygulandı. Halkımızın huzuru ve güvenliği için denetimlerin aralıksız olarak devam edeceğini aktaran Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, tüm vatandaşları trafik kurallarına uymaya davet etti.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.