Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'da 2024 Yılı Berber fiyatları ne kadar?

2024 Yılı için güncel berber fiyatlarında Yalova’da bir değişiklik oldu mu? Fiyatlar sabit mi? Merak edilen konuları siz değerli okuyucularımız için haberimizde derledik. Detaylar haberimizde.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2024 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2024 11:17
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova'da 2024 Yılı Berber fiyatları ne kadar?

Yalova'da berber fiyatları hakkında, 2024 yılı için son durumu merak eden okuyucularımız adına, en güncel bilgileri araştırdık ve detaylı bir şekilde haberimizde derledik. Yaptığımız araştırma sonuçlarına göre, 2024 yılında Yalova'da ki berber fiyatlarında henüz bir değişiklik yaşanmadığını gözlemledik. İlerleyen süreçte, zam gelip gelmeyeceği merak konusu olurken, güncel fiyatlarda henüz bir değişiklik yaşanmaması vatandaş açısından oldukça olumlu karşılandı. Hemen hemen her şeye zam gelen şu günlerde berber fiyatlarının sabit kalması aynı zamanda da vatandaşların saç kesimi ve saç bakımı gibi temel ihtiyaçlarını karşılamak adına önceden belirlemiş oldukları bütçelerini koruyabilecekleri anlamı taşıdı.

Sonuç olarak, 2024 yılında Yalova'daki berber fiyatlarında an itibariyle bir artış olmaması, vatandaşların ekonomik anlamda biraz olsun rahatlamasına neden oldu. Ancak, ilerleyen zamanlarda yaşanabilecek olası değişiklikler için dikkatli olmak gerektiği konusunda hemfikirler. 2024 Yılı Yalova güncel berber fiyatları aşağıda belirtildiği şekildedir:

Fiyatlar:

Modern saç kesme 200 TL, saç kesme 150 TL, çocuk tıraşı 120 TL, komple tıraş 280 TL, modern sakal 120 TL, sakal tıraşı 90 TL, ense-favori-rötüş 80 TL, saç yıkama 80 TL, fönle şekil 80 TL, damat tıraşı pazarlığa tabii, ustura ile tıraş 200 TL, saç boyama pazarlığa tabii, renk değiştirme pazarlığa tabii, bıyık boyama 150 TL, kaş 100 TL, saç bakımı pazarlığa tabii, cilt bakımı pazarlığa tabii, maske 100 TL, kompres 100 TL, ağda pazarlığa tabii, perma pazarlığa tabii, keratin bakım pazarlığa tabii, saç düzleştirme pazarlığa tabii, manikür 200 TL, pedikür 250 TL.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.