Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da 17 ayrı adrese baskın düzenlendi: 18 kişi tutuklandı

Yalova Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde suçlarına karışan şahısların tespit edilip yakalanmasına yönelik geniş çaplı bir operasyon düzenledi. Operasyonda 29 kişi gözaltına alınırken, 18 kişi tutuklandı

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2024 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2024 17:19
Kaynak: YALOVA HAYAT
Yalova’da 17 ayrı adrese baskın düzenlendi: 18 kişi tutuklandı

Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde, Yalova İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı 50 ekip, 250 personel ve 2 narkotik arama köpeğinin katılımıyla 17 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin evlerinde ve araçlarında geniş çaplı aramalar yaptı. Aramalara narkotik madde arama köpekleri Zeytin ve Gölge de katıldı.

Yapılan aramalarda 2 kilo 809 gram sentetik kannabinoid maddesi, 2 bin 632 adet sentetik ecza hapı, 4,67 gram metamfetamin, 2,26 gram skunk, 6 adet hassas terazi, 2 adet tabanca ve 12 adet fişek ele geçirildi.

Ayrıca uyuşturucu madde üretiminde kullanılan 1 kilo 450 gram sentetik kannabinoid ara maddesi ve

3 bin 810 mililitre kimyasal sıvı bulundu. Operasyon sonucunda uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 359 bin 225 Türk Lirası da ele geçirildi. Toplam 29 şüpheli şahıs gözaltına alınırken, 18’i adli makamlara sevk edilip tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, uyuşturucu madde ticareti ve suçlarına karşı mücadeleye kararlılıkla devam edileceği vurgulanarak, toplumun huzur ve güvenliği için uyuşturucuya karşı operasyonların süreceği belirtildi.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.