Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Çiftlikköy’de İYİ Parti de yeni dönem

İYİ Parti Çiftlikköy’de yeni dönem başladı. İYİ Parti’nin Yeni Çiftlikköy İlçe Başkanı’nın Turgay Mutlu olduğu duyuruldu.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2023 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 15:41
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Çiftlikköy’de İYİ Parti de yeni dönem

31 Mart 2024 Yerel seçimleri öncesinde Yalova’da siyasi hareketlilik devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde, Yalova İl Genel Meclisi Aday Adayı Ahmet Bahadır Ilgın ve Kaytazdere Belediye Başkan Aday Adayı olan Tarık Bağdat’ı açıklayan İYİ Parti Yalova İl Başkanlığı’nca yapılan yeni açıklamada, Çiftlikköy’ün Yeni İlçe Başkanının Turgay Mutlu olduğu belirtildi.

İYİ Parti Yalova İl Başkanı Osman Kendir’in önerisi, İYİ Parti Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu’nun teklifi ve Genel Başkan Meral Akşener’in olurları ile Çiftlikköy İlçe Başkanı olarak atanan Turgay Mutlu’nun açıklanması ardından İYİ Parti İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, ‘’İl Başkanımız Osman Kendir’in önerisi, Teşkilat Başkanımız Buğra Kavuncu’nun teklifi ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in olurları ile Çiftlikköy İlçe Başkanlığı görevine Sayın Turgay Mutlu atanmıştır. Kıymetli başkanımıza yeni görevinde başarılar dileriz’’ diye belirtildi.

Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.