Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Çiçek Fuarı ve Festivali için İzmir’de tecrübe edindiler

Yalova Vali Yardımcısı Deniz Pişkin ve Yalova İl kültür ve Turizm Müdürü Ziya Karatekin, İzmir’de bu yıl 25’incisi düzenlenen Bayındır Uluslararası Çiçek Festivali’ne katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2024 00:55
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2024 00:55
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Çiçek Fuarı ve Festivali için İzmir’de tecrübe edindiler

İzmir’in Bayındır ilçesinde, bu yıl 25'incisi düzenlenen Bayındır Çiçek Festivali, kapılarını açtı. Bayındır Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen festivalin açılışına: İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Bayındır Kaymakamı Emin Kaymak, Bayındır Belediye Başkanı Davut Sakarsu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Mahir Polat, Yalova Vali Yardımcısı Deniz Pişkin ve Yalova İl kültür ve Turizm Müdürü Ziya Karatekin başta olmak üzere il ve ilçelerin idari amirleri katıldı.

450 ADET STANT YER ALDI

Açılış öncesi Tire Belediyesi Armoni Bandosu eşliğinde saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okundu. Açılış töreni Yusuflu İlkokulu Halk Dansları Ekibinin gösterisiyle başladı. Öğrencilerin halk oyunları gösterilerinin ardından Tire Belediyesi Armoni Bandosu bu kez birbirinden güzel marşları seslendirdi. Atatürk Caddesi'nde kurulan 450 adet standı gezen protokol, rengârenk çiçekler hakkında üreticilerden bilgi aldı.

“YALOVA ÇİÇEK FUARI VE FESTİVALİ İÇİN TECRÜBE TOPLUYORUZ”

Festivale katılarak gerçekleştirilen tüm etkinlikleri detayı bir şekilde inceleyen Yalova Vali Yardımcısı Deniz Pişkin, “Yalova Çiçek Fuarı ve Festivali için tecrübe topluyoruz. İl Kültür ve Turizm Müdürümüzle birlikte 25’incisi yapılan Bayındır Çiçek Festivali’nin açılış törenindeyiz. Bayındır Kaymakamı ve Belediye Başkanına misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz.” dedi.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.