Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova CHP Gençlik Kollarında görev değişimi

CHP Yalova Gençlik Kolları Başkanı Cem Karadağ görevini Şafak Sönmez’e devretti. Devir sonrasında konuşan Karadağ, “CHP’nin gençlik hareketini daha da ileriye taşıyacaklarına inancım tam” dedi

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 12:02
Kaynak: YALOVA HAYAT
Yalova CHP Gençlik Kollarında görev değişimi

 CHP Yalova Gençlik Kolları seçimi gerçekleştirildi. Uzunca bir süredir bu görevi yürüten Cem Karadağ’ın aday olmadığı seçim sonrasında Şafak Sönmez CHP Gençlik Kolları Başkanlığına seçildi. Seçimin ardından görevi devreden Cem Karadağ, “Görev sürem boyunca gençlerin sesi olmak, onların dertlerini, umutlarını ve geleceğe dair beklentilerini gündeme taşımak için elimden geleni yapmaya çalıştım. Hep birlikte birçok projeye imza attık; gençlerin daha aktif, daha katılımcı bir siyasetin parçası olması için çalıştık. Ve en önemlisi, hiçbir zaman yalnız olmadığımızı, birlikten güç doğduğunu her adımda hissettik. Bu bir veda değil, aksine bir bayrak devri. Şimdi bu bayrağı daha ileriye taşıyacak genç arkadaşım kardeşim Şafak Sönmez’e devrediyorum. Onların da bu görevi layıkıyla yürüteceklerine, CHP’nin gençlik hareketini daha da ileriye taşıyacaklarına inancım tam” dedi.
Bu göreve seçilmenin kendisi için çok büyük bir gurur ve mutluluk vesilesi olduğunu ifade eden Şafak Sönmez ise, “CHP Gençlik Kolları Başkanlığı görevini, her zaman birlikte çalışmaktan gurur duyduğum, çalışmaları ile partimize büyük hizmetler eden, bizlere de örnek olan Cem Karadağ başkanımdan devralmanın gururu ve mutluluğu içerisindeyim. Devraldığım görevin sorumluluğunun ne denli büyük olduğunun farkındayım. Bu görevi hakkı ile yerine getirmek ve zamanı geldiğinde de bu bayrağı bizden sonraki genç arkadaşlarımıza devretmek için olanca gücümle çalışacağım” diye konuştu.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.