Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Belediyesi Uyarıyor: Dolandırıcılara İtibar Etmeyin!

Yalova Belediyesi yapmış olduğu duyuruda, belediyeden arıyoruz diyerek vatandaşları arayarak yardım-destek adı altında para isteyen dolandırıcılara itibar etmemeleri gerektiğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2024 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2024 15:39
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Belediyesi Uyarıyor: Dolandırıcılara İtibar Etmeyin!

Yalova Belediyesi, vatandaşları dolandırıcılara karşı uyardı. Belediye adına arayarak yardım talep eden kişilere itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı. Dolandırıcıların "yardım-bağış" adı altında para istediği belirtilen uyarıda, bu tür aramalara dikkat edilmesi ve itibar edilmemesi gerektiği belirtildi.

‘’Önemle rica ederiz’’

Yalova Belediyesi, vatandaşların mağdur olmaması için duyarlı olunması gerektiğini vurgularken şu ifadelere yer verdi, ‘’Son günlerde Yalova Belediye Başkanımız ve Başkan Yardımcılarımızın isimlerini kullanarak yardım ve bağış adı altında vatandaşlarımızdan nakdi yardım talep edildiği tespit edilmiştir. Bu tip aramalara hiçbir şekilde itibar etmemenizi, herhangi bir mağduriyet yaşanmaması adına böyle bir durumla karşılaştığınızda size en yakın güvenlik birimine ihbarda bulunmanızı önemle rica ederiz.’’

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.