Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Belediyesi'nden park ve bahçelere çiçek dokunuşu

Yalova Belediyesi, seralarında yetiştirdiği mevsimlik çiçeklerle şehrin park ve bahçelerini güzelleştirmeye devam ediyor. Başkan Mehmet Gürel, şehrin yeşil kimliğini korumak ve daha da güzelleştirmek için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2024 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2024 11:26
Kaynak: Hilal Baldemir
Yalova Belediyesi'nden park ve bahçelere çiçek dokunuşu

Yalova Belediyesi, kendi seralarında ürettiği mevsimlik çiçeklerle park ve bahçeleri renklendirmeye devam ediyor. Çiçek kenti olarak bilinen Yalova'da, parklar ve bahçeler her mevsim rengarenk çiçeklerle kaplanıyor.

Seralarda yetiştirilen bu çiçekler, şehrin çeşitli noktalarına dikilerek, vatandaşlara huzurla vakit geçirebilecekleri yeşil alanlar sunuluyor.

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, şehrin yeşil kimliğini koruma ve daha da geliştirme konusunda kararlı olduklarını belirterek, "Yalova Belediyesi olarak, Yeşil Yalova mottomuz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belediyemize ait fidanlığımızda yetiştirdiğimiz süs bitkileri caddelerimizi, sokaklarımızı ve parklarımızı süsleyecek. Hep birlikte yemyeşil ve daha güzel bir Yalova için çalışacağız," dedi.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.