Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Belediyesi Meclisi’ne 2024 yılı için 2 milyar 151 milyonluk bütçe talep edildi

Yalova Belediyesi tahmini bütçesi Yalova Belediye Meclisi Kasım ayı olağan toplantısında Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. Komisyon gerekli çalışmaları yaptıktan sonra bütçe son halinin onaylanması için yeniden meclise gelecek. Yalova Belediye Meclisi’ne 2024 yılı için 2 milyar 151 milyon lira bütçe talep ediliyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2023 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2023 10:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Belediyesi Meclisi’ne 2024 yılı için 2 milyar 151 milyonluk bütçe talep edildi

Yalova Belediye Meclisi Kasım ayı olağan toplantısı Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk başkanlığında gerçekleştirilmeye başlandı. Meclisin ilk oturumunda belediyenin 2024 yılı tahmini bütçesi görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna sevk edildi.

Yalova Belediyesi 2023 yılında 1 milyar 88 milyon TL’lik bir bütçe almıştı. Bu yılki bütçede ise ilin büyümesi ve hizmet alanlarının genişlemesi de göz önünde bulundurularak 2 milyar 151 bin TL bütçe talep edildi. Bütçe talebi Plan ve Bütçe Komisyonuna sevk edildi. Burada yapılan görüşmeler sonrasında bütçe talebine son hali verilecek ve yeniden meclise gelerek üyelerin onayına sunulacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, “Bu bütçeyi birçok parametreyi göz önünde tutarak talep ettik. Belediye çalışmalarına yeteceğini düşünüyorum. Ama eğer yetmezse meclisten ek bütçe talep ederiz. Bütçemiz plan ve bütçe komisyonundan gelince tartışacak ve onaylayacağız. Şimdiden halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.