Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Belediye Meclisi önemli gündemle toplanıyor

Yalova Belediye Meclisi Haziran ayı olağan toplantısı yoğun bir gündemle gerçekleştirilecek. 03 Haziran 2024 Pazartesi günü toplanacak meclise Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel başkanlık edecek. Meclis gündeminde önemli imar konuları da yer alıyor. .

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2024 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2024 16:01
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Belediye Meclisi önemli gündemle toplanıyor

Yalova Belediyesi Haziran Ayı Belediye Meclisi gündem maddeleri belirlendi. 03 Haziran 2024 Pazartesi günü Saat 15.00'te RDKM’de Belediye Başkanı Mehmet Gürel Başkanlığında toplanacak olan meclis gündemi şöyle; “Gaziosmanpaşa Mahallesi, Kazımiye Deresi'nin batısında bulunan yaklaşık 5 hektar alanda imar planı değişikliği yapılmasına ilişkin İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün teklifi. İl Milli Eğitim Müdürlüğünün talebi ile, OÇEM'in bulunduğu Gaziosmanpaşa Mahallesi, 1074 ada, 2 parsel ve çevresinde imar planı değişikliği yapılmasına ilişkin İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün teklifi. Ramazan AYDEMİR'in talebi ile; Bağlarbaşı Mahallesi, 793 ada, 9 parselin de içinde bulunduğu bölgede çekme mesafelerinin yeniden değerlendirilmesine ilişkin İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün teklifi. Yunus İLGİN'in talebi ile; Kirazlı Köyü, 167 ada, 1 ve 2 parselde imar planı değişikliği yapılmasına ilişkin İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün teklifi. Emlak İstimlak Müdürlüğünün talebi ile; Kazimiye Köyü, 232 ada 1 parsel, 235 ada 1 parsel ve 239 ada 2 parselde plan değişikliği yapılmasına ilişkin İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün teklifi. Dolu memur kadrolarda derece değişikliği yapılması ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün teklifi. Tarımsal Hizmetler Müdürü kadrosu ihdas edilerek görev ve çalışma yönetmeliğinin onaylanması ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün teklifi. Belediyemizde 1. derece müdür kadrolarında unvan değişikliği yapılması ve görev ve çalışma yönetmeliklerinin onaylanması ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün teklifi. Belediyemizde revize edilen müdürlüklere ait görev çalışma yönetmeliklerinin güncellenmesi ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün teklifi. Armagaz Yönetim Kurulunda belediyemizi temsil etmek üzere yetkili bir kişinin atanması ile ilgili İşletme ve İştirakler Müdürlüğünün teklifi.

Yalova Batı Sahil Bandı 17 Ağustos Park alanı içerisindeki dolgu alanında bulunan kiralama süreleri dolmuş ecrimisil usulü ile kiralamaları devam kafeteryaların kent estetiğine uygun hale getirilerek üç yıldan fazla süre ile kiralanması ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün teklifi. Mülkiyeti belediyemize ait ilimiz merkez (Safran) Paşakent Mahallesi Kalıcı Konutlar ada 137, parsel 1 A blok 32 nolu işyeri (dükkan), Soğucak ada 235, parsel 6 sayılı 1877,55 m2 (arsa), Gaziosmanpaşa Mahallesi ada 2460, parsel 3 sayılı 535,74m2 (arsa) taşınmaz malların, 5393 sayılı Belediye Kanununun 18. maddesinin e fıkrası gereğince ihale edilerek belediyemizce satışının yapılması ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün teklifi. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tekliflerinin görüşülmesi. Trafik Düzenleme Komisyonu Kararlarının görüşülmesi. Plan ve Bütçe Komisyonun kararlarının görüşülmesi. İsim Verme Komisyonu kararlarının görüşülmesi. İmar Komisyonu kararlarının görüşülmesi. Dilek ve Temenniler. Kapanış.”

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.